Go Back   Pojo.com Forums > Pokémon > Pokemon - Diamond, Pearl & Platinum > Diamond, Pearl & Platinum "Gameshark" & "Action Replay" Discussion & Codes
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
Old 01-03-2008, 07:32 PM   #1
rahburt
Registered User
 
rahburt's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Posts: 169
iTrader: 2 (100%)
Default does know how to fix bricked/ white screen action replays?

i lost the recipt so i cant just go to walmart and get a new one for free
but if you know how to fix please tell me
rahburt is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2008, 08:36 PM   #2
Jiggy-Ninja
Hello, Nurse!
 
Jiggy-Ninja's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Age: 23
Posts: 6,074
iTrader: 1 (100%)
Default

A little more information is needed.

I think I have an idea what might be happening, but I need to know from start to finish what you are doing and when the error shows up.

Are you using Pokesav codes?
__________________
Spunky Elder of Team Elders
ASVAB Score: 96
ACT Score: 34
Graduated from High School against my will 6 months late. School can die.

Pokemon Breeding Probability Calculator (JavaScript version)

Who's on First? (Watch and die laughing)

Anyone know a reputable online store that sells manga in the original Japanese?
Jiggy-Ninja is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2008, 09:41 PM   #3
rahburt
Registered User
 
rahburt's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Posts: 169
iTrader: 2 (100%)
Default

no when i turn the ds on with the action replay in it it doesent bring up the ar interface it gives me 2 white screens
rahburt is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2008, 08:42 AM   #4
grim mouser
Brown '15
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 16,156
iTrader: 3 (100%)
Default

You're probably SOL. ARs sometimes are like that. =\

=)
grim mouser is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2008, 01:32 PM   #5
rahburt
Registered User
 
rahburt's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Posts: 169
iTrader: 2 (100%)
Default

hmm whats sol mean (sorry but im new)
rahburt is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2008, 02:03 PM   #6
Jiggy-Ninja
Hello, Nurse!
 
Jiggy-Ninja's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Age: 23
Posts: 6,074
iTrader: 1 (100%)
Default

SOL = Sh** Outta Luck
__________________
Spunky Elder of Team Elders
ASVAB Score: 96
ACT Score: 34
Graduated from High School against my will 6 months late. School can die.

Pokemon Breeding Probability Calculator (JavaScript version)

Who's on First? (Watch and die laughing)

Anyone know a reputable online store that sells manga in the original Japanese?
Jiggy-Ninja is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2008, 02:04 PM   #7
rahburt
Registered User
 
rahburt's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Posts: 169
iTrader: 2 (100%)
Default

well all i need to do is scank up $5 and i should be able to go buy a new one

Last edited by rahburt : 01-08-2008 at 05:13 PM.
rahburt is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 12:46 PM   #8
hayabusa
Learning the Ropes
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 18
iTrader: 0
Default

You tried this?

Action Replay Factory Reset

1/ With the console powered off, hold A+B.
2/ Power up the console while still holding A+B.
3/ As soon as the Nintendo screen is displayed, before our screen stating this product is not endorsed by Nintendo, press and hold Start and Select while keeping hold of A+B.
4/ Continue to hold these buttons until the Main Action Replay screen is displayed, then release. Your product is reset, and will accept codes once more.
hayabusa is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 01:28 PM   #9
grim mouser
Brown '15
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 16,156
iTrader: 3 (100%)
Default

Quote:
Originally Posted by Jiggy-Ninja View Post
SOL = Sh** Outta Luck
Yeah, and I usually don't use profanity/profane acronyms. =\ AR's have been known since their creation to be touchy, and sometimes will "break" for no apparent reason. Sorry. =(

=)
grim mouser is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 04:07 PM   #10
Pumas
Inquire within
 
Pumas's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2,573
iTrader: 1 (100%)
Default

My first AR didn't work I was pissed...

Datel goes for Quantity definately not Quality, its something you gotta know about the company.
Just like LL Bean is amazing in customer service, its just something they are known for.
__________________
3137-7180-3903

Did A.S.Finch kill himself?

I SAV legit pokes and use Rotom formes
Pumas is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 04:32 PM   #11
rahburt
Registered User
 
rahburt's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Posts: 169
iTrader: 2 (100%)
Default

well im gonna probaly reflash it with one of those flash carts if i decide to buy one (its always nice to have 2 lol)
rahburt is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 05:36 PM   #12
idono1301
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 185
iTrader: 0
Default

where'd you here about re-flashing an AR? that sounds liek something useful to know..
idono1301 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 05:41 PM   #13
rahburt
Registered User
 
rahburt's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Posts: 169
iTrader: 2 (100%)
Default

it was on one of those answers websites (yahoo,wiki)
but it went something like this:

load the action replay rom on your flash and load it
when it gets to the main menu take out the flash card and swap it with the bricked ar
run a firmware update throught your computer
rahburt is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

 
Advertisements


All times are GMT -6. The time now is 12:27 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.